Webhotel – Hvilken skal du vælge? Find ud af det her.

Sammenligningsoversigt for webhosting: 8+ bedste webhotel tjenester og deres bedste tilbud .

Webhosting, webhosting, webhosting! Hvis du har et websted, er webhosting noget, du ikke kan leve uden.

Når det er sagt, hvis du nogensinde har prøvet at google “bedste webhosting” eller “hvordan man vælger en webhost”, ved du, at du er i en verden af smerte.

Der er bogstaveligt talt hundredvis af levedygtige hostingfirmaer at vælge imellem, og de vil alle fortælle dig, at de vil gøre et godt stykke arbejde, uanset om du vil have en vært til en onlinebutik eller en lille personlig blog.

Detaljerede oversigt over webhosting udbydere.

Sagen ved at finde den bedste webhosting til dit projekt er, at valget ikke kun handler om at vælge den bedste tilgængelige hosting, fordi det ville lande dig i intervallet 3.000 Kr. + / måned for en dedikeret hostingopsætning af høj kvalitet. Hvad der er et mere vigtigt spørgsmål er, hvordan man vælger en vært, der ligger inden for dit budget, og som også giver dig alle de funktioner, du virkelig har brug for.

Dybest set vil dine behov være forskellige, hvis du vil have en hostingopsætning til et forretningsprojekt eller en e-handelsbutik samlignet med at køre en lille blog om fluefiskeri eller akvarelmaling.

Og dette er, hvad følgende webhosting-sammenligningskort handler om. Vi har fremhævet de mest populære webhosts på markedet, deres prisfastsættelse for planer på indgangs niveau, nøglefunktioner og karakteristika samt en række brugerbedømmelser baseret på forskellige kriterier.

Dataene kommer fra en håndfuld kilder. Hovedsageligt meta data fra Google med også anmeldelsessider som f.eks. Trustpilot samt andre, og ikke mindst fra egne erfaringer.

Vi har taget “webhosting-sammenligningskort” -oversigt, så alle kan vælge de parametre, der er vigtige i deres specifikke scenarie. Derefter tilbyder vi hurtige oversigter over hver vært sammen med links til mere info, hvis du er interesseret.

Webhost
Pris
Trafik
Plads
Domæne
Support
Hostgator
2.75 $
Ubegrænset
Ubegrænset
Ja
24/7
Siteground
6.99 $
10.000 besøg /mdr
10 GB
Nej
24/7
Bluehost
2.95 $
Ubegrænset
50 GB
Ja
24/7
DreamHost
2.59 $
Ubegrænset
50 GB
Ja
24/7
GreenGeeks
2.95 $
Ubegrænset
Ubegrænset
Ja
24/7
A2 Hosting
2.53 €
Ubegrænset
Ubegrænset
Nej
24/7
Hostinger
0.99 $
10.000 besøg/mdr
10 GB
Nej
24/7
Kinsta
30 $
25.000 besøg/mdr
10 GB
Nej
24/7

Fælles for de fleste webhotel

Udbydere er der følger cPanel (Kontrolpanel til administration af dit webhotel) SSL- Certifikat og ubegrænset e-mail konti til brug for din hjemmeside. Fordi en webhost udbyder koster mere pr. måned behøver den ikke at være dårligere, der kan være mange fordel at vælge en udbyder der koster mere end 2.75 $ om måneden.

Der kommer løbende flere udbyder til.

Oversigt over nogle af de forskellige fælles funktioner der følger med dit webhotel.

cPanel:  Er et kontrolpanel hvor du administrerer samtlige funktioner på dit domæne fra din webhotel udbyder. Det er alt fra administration at dit design template, email konto, hvilket CMS (Custom Management System)  system du vil bruge. Det kunne f.eks være et netshop system som Prestashop eller Magento, men det kan også være andre CMS systemer som Drupal eller WordPress til en blog. Hvis du vil vide mere om cpanel kan du læse en komplet begynder guide her. Hvad er cPanel – Den komplette begynder guide.

 

SSL certifikat: Er blevet meget udbredt i de senere år hvor it sikkerhed er utrolig vigtig. certifikatet krypterer alle data fra dig som bruger som du sender til den pågælde hjemmeside. Det er særdeles vigtig hvis du driver en netshop hvor der sendes personfølsome oplysninger som navn, adresser og/eller kreditkort oplysninger. SSL giver også den besøgende mere tryghed og du viser at du som hjemmeside ejer tager dine besøgene seriøst og det virker troværdigt. derfor er det vigtigt at uanset hvilken hjemmeside du har, at du har installeret et SSL- Certifikat.

Email konto: Du kan oprette flere email konto som dine kunder kan henvende sig via. Det kan f.eks. være at du har emails der starter med følgende  support, info, kontakt, faktura@ditdomæne.dk alt efter dine behov.

1click installations. Var inde på det under cPanel. mer her kan du med 1 museklik installere et CMS system til din hjemmeside alt efter hvilken hjemmeside du driver. Af CMS systemer kan nævnes følgende. WordPress, Typo3, Prestashop, Magento, Drupal, OpenCart, Joomla, Concrete5, phpBB og mange flere.

Domæne: Er navnet på din hjemmeside f.eks. seogeek.dk er domænet for denne side. I stortset de fleste webhotel udbydere følger et domænenavn med hvor du bestemmer navnet så fremt det er ledigt. I Danmark administreres alle domæner af DK-Hostmaster men du kan også få domæner med .com .net .biz .info og mange mange flere endelser.

Så har du selvfølgelig altid 30 dags fuld returret hvis du fortryder det køb.