Hostgator Webhotel

Jeg har valgt at bruge Hostgator som webhotel for mine kunder uden for Danmark. Hostgator leverer bare varen hver gang og deres priser er ret fornuftige. Med priser helt ned til 2,75 $ (ca. 17 dkk) pr. måned hvis du betaler for 36 måneder er billigt.

Hostgator har alt hvad en moderne webhotel provider skal have og mere til. Du får unlimited GB plads til din hjemmeside så du har plads til store videofiler og billeder i høj opløsning. Du får selvfølgelig også et domænenavn tilknyttet et SSL certifikat der gør din sider mere sikkert for dine kunder at færdes på din hjemmeside.

Hostgator panel for cPanel

Hostgator cPanel theme har fået et nyt udseende og nye funktioner og værktøjer. Med cPanel styrer du alt for dit website. Du kan vælge et theme (design for din hjemmeside) og du kan som sædvanlig vælge mellem et hav af forskellige 1click install CMS systemer som WordPress, Magento, Drupal, Joomla, Opencart, Prestashop, Typo3 alt efter om du skal lave en blog, en netbutik, et portfolio for dine billeder eller bare en hjemmeside med det du brænder for.

Hostgator cPanel overview med alle funktioner til at administrerer din hjemmeside.

Sådan opretter du dit domæne med hjemmeside.

  1. Gå til hostgator.com-webstedet. Klik på “Vis WebHosting-planer”, og vælg den plan, der passer bedst til dig. Jeg vil anbefale Hatchling Plan, da du får ubegrænsede domæner og e-mail konto. Når du har valgt en plan, du kan lide – klik på “Buy Now!” og fortsæt med tilmeldingsprocessen.
Her har du mulighed for at vælge din plan. Ofte er Hatchling planen rigeligt, du kan altid opgradere efter behov.

2. Hvis du ikke har et domæne, kan du indtaste et nyt domæne til venstre og købe det. Fortsæt derefter. Hvis du allerede ejer et domæne, skal du indtaste det til højre og fortsætte på den formular du ser.

3. Følg vejledningen for at fuldføre din registrering og indtast alle dine oplysninger. Hvis du bruger kampagne koden: seogeek2021 Vil du få lifetime discount rabat på hele 60% i den tid du har domænet. Husk at det første år betaler du IKKE for domænet, kun webhotellet. Det ret nemt.

Gå til forsiden | Gå til Blog forsiden | Kontakt os | Send os en e-mail